Известие

Collapse
No announcement yet.

Климатик на 33-ка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Климатик на 33-ка

Колеги искам да ви попитам вазможно ли е да се монтира климатик на 33-ка която няма фабричен.

Възможно е.Ето колегите от Англия как са го направили.Има и снимки. http://www.alfa-restoration.co.uk/ > 33 Manuals > Air Conditioning Installation .Тука е описана цялата операция.От свалянето от донора до качването на другата кола.

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
      Колеги искам да ви попитам вазможно ли е да се монтира климатик на 33-ка която няма фабричен.
      Да, ама не си струва - чанч и то голям

Comment

Ами не е лесно и най важното трудно ще намериш донор ,защотот малко 33та са с климатик ,но ако има желание няма невъзможни неща

Comment

както казаха колегите голям чанч един приятелслага климатици запитах го по тази тема и каза че си ебало маиката.Но ако имаш излични парички даваи аз бих те посаветвал тези пари за климатика да ги дадеш пак за колата но за някои други ъпгреиди че нашите хубавици се искат нещо.Но това си е лично мое мнение.Успех каквото и да е решението.

Поздрави!!!
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Ако искъш толкова 33 с климатик моят съвет е да си продадеш твоята и да си купиш такава с климатик ще си спестиш мн главоболия а парите за климатика ако ги допълниш към новата ще вземеш някоя доста запазена !
            Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Климатика и поставянето му ще ти струват колкото една запазена 33-ка

Comment

Преди две години,един приятел,който се занимава само с климатици ми предложи,като за мене,да ми сложи климатик.Вярно с всички екстри и точно за 33 и то най-доброто,а и аз щях да си го монтирам,та най-ниската цена беше 450 евро.Убедих се,че кадърен климатик си струва точно толкова.Сега ти си преценявай дали си заслужава.Вярно,че системата беше съвсем нов тип,но все пак...
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А да попитам колеги кои 33-ки имат климатици, защото аз съм виждал само на QV

Comment

и Имолите ... ама като те гледам по какво избираш тая 33ка, тя ше стане една ...
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                      А да попитам колеги кои 33-ки имат климатици, защото аз съм виждал само на QV
                      ами щот не си виждал мойта.....

Comment

При мен е малко сложно, имам определен двигател и определени характеристики. Трябва да е 1.7 боксер , а за климатика не е болказа умиране ама жегата си е жега. Не ме мислете за луд. Айде със здраве

Comment

А 8-клапанова или 16?

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                            А 8-клапанова или 16?
                            Искам 16 ама и на 8 ще съм доволен. Аз не съм сазтезател , но искам като ми трябва мощност да я имам. А за климатика се замислих кои модели имат , но не намерих инфо в нета

Comment

Бая мераклии станахме за 16в,май май ще ходим до Италия за 33-ки,че в БГ нещо са рядкост.

Comment

Working...
                              X